Hvad er PP polypropylen spunbond ikke-vævet stof

Tekstilindustrien er en relativt stor industri, og der er flere maskiner og udstyr i den. Selvfølgelig er hvert maskineri og udstyr målrettet på grund af de forskellige anvendte funktioner. Der er et mere berømt produkt på markedet, det vil sige PP polypropylen spunbond ikke-vævet stof er et af de mere populære produkter blandt ikke-vævede stoffer. Så hvad er PP-polypropylen spunbond ikke-vævet stof? Lad mig introducere dig en efter en.

news

PP polypropylen spunbond ikke-vævet stof er et godt produkt; PP polypropylen spunbond ikke-vævet stof har god antikorrosions-, syre- og alkalibestandighed, varmeisolering og andre egenskaber; PP polypropylen spunbond ikke-vævet stof er grønt og har god luftgennemtrængelighed Egenskaber, god trækkraft, ikke let at deformere, vandabsorption og affugtning, forskellige farver og tykkelser. PP polypropylen spunbond ikke-vævet stof er en slags ikke-vævet stof, der er lavet af polypropylen som et råmateriale, polymeriseret i et net gennem høj temperatur trækning og derefter bundet til et stof ved varmvalsning. Fordi PP-polypropylen spunbond ikke-vævet stof har en enkel proces og et stort output, er det ikke skadeligt for menneskekroppen. Derfor bruges det inden for forskellige områder såsom sanitære materialer. I fremstillingsmetoden af ​​PP-polypropylen spunbond non-woven stof har spunbond-metoden åbenlyse fordele inden for fremstillingsteknologi, produktydelse og produktionseffektivitet, så den har opnået en hurtig udvikling, der har tiltrukket verdensomspændende opmærksomhed i de sidste 20 år.

Den relevante viden om PP polypropylen spunbond non-woven stof introduceres her. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os for høring. Vi vil tjene dig helhjertet. Du kan tjekke vores officielle hjemmeside for specifikke telefonnumre. Maskiner og udstyr produceret og solgt af vores firma har et godt ry på markedet. Du kan komme på besøg og konsultere.


Indlægstid: Maj-24-2021